Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γρήγορα Tips για iPhone - Κάμερα

Γρήγορα Tips για iPhone - Κάμερα
ired.gr

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε στις συσκευές μας το νέο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα iOS 8, συνοδευόμενο από έξυπνα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Υπάρχουν πολλά νέα κόλπα τα οποία ανακαλύπτουμε και σας τα παρουσιάζουμε. Δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση της συσκευής με τις τελευταίες iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε iOS συσκευή κι αν κατέχετε.

Πρόσβαση στη εφαρμογή της cameras από το Κέντρο Ελέγχου

ired iphone tips and tricks camera-01

Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή της κάμερας γρήγορα, σύροντας την οθόνη προς τα επάνω, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε  - συμπεριλαμβανομένου και της οθόνης κλειδώματος - και πιέζοντας το εικονίδιο της κάμερας κάτω δεξιά.

Ομαλή λήψη video

Κάνετε ενεργοποίηση "Εγγραφή video στα 60 FPS" ακολουθώντας τη διαδρομή, Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες και camera, θέτοντας την εναλλαγή στο ON, κάνοντας λήψη διπλάσιων  frame ανά δευτερόλεπτο. 

Επιλέξτε ταχύτητα λήψης slo-mo (αργής κίνησης)

Επιλέξτε την ταχύτητα στη λήψη video slo-mo, πατώντας το εικονίδιο fps στην οθόνη της cameras. Στη συνέχεια επιλέξτε μεταξύ 240 και 120 fps για να ελέγξετε την ταχύτητα του εφέ αργής κίνησης, στο video σας.

ired iphone tips and tricks camera-02


Λειτουργία Burst mode (ριπής) 

Μπορείτε να κάνετε πολλαπλές λήψεις της δραστηριότητάς σας, με την εμπρόσθια camera FaceTime HD. Η λειτουργία ριπής εξασφαλίζει 10 συνεχόμενες φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο, τις οποίες η συσκευή αναλύει σε πραγματικό χρόνο και προτείνει την καλύτερη από αυτές. 

Αυτόματες λήψεις με χρονοδιακόπτη

Πατήστε το εικονίδιο του χρονοδιακόπτη στο επάνω μέρος της οθόνης, ώστε να ορίσετε αυτόματη λήψη σε 3 ή 10 δευτερόλεπτα. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη + λήψη ριπής, πιέστε το πλήκτρο της κάμερας και στη συνέχεια αφήστε το, για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη λήψη. 

Ρύθμιση έκθεσης

Αγγίξτε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης στην εφαρμογή κάμερας και σύρετε το δάχτυλό σας προς τα επάνω, για να ρυθμίσετε τη σωστή ποσότητα φωτός, για τις φωτογραφίες σας.

ired iphone tips and tricks camera-03

Λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης

Πατήστε το πλήκτρο έντασης, αύξηση η μείωση, για να κάνετε εύκολα μία λήψη φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να συλλάβετε φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης των ακουστικών EarPods. 

Δείτε ακόμη:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status