Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέκταση της Apple στην αγορά της Κίνας

Επέκταση της Apple στην αγορά της Κίνας
ired.gr

Η Apple τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει απίστευτο ζήλο ως προς την καθιέρωσή της στην αγορά της Κίνας. Οι συναντήσεις του Tim Cook με ιθύνοντες της κυβέρνησης της Κίνας είναι συνεχείς αλλά και οι συχνές αναφορές της εταιρίας σε κάθε ευκαιρία όπως στα Keynotes, συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Angela Ahrendts, υπεύθυνη στην Apple για τα on line αλλά και φυσικά καταστήματα λιανικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ανοίγουμε πέντε νέα καταστήματα στην Κίνα πριν την έλευση του Κινέζικου νέου έτους. Τέσσερα από αυτά θα είναι σε πόλεις που δεν είχαμε παρουσία μέχρι σήμερα”

Σημείωση: Το νέο έτος στην Κίνα για το 2015 θα εορταστεί στις 19 Φεβρουαρίου, καθώς καθορίζεται από το ηλιακό / σεληνιακό ημερολόγιο και όχι από το δυτικό, Γρηγοριανό.

Ήδη εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της εταιρίας στην Zhengzhou και θα ακολουθήσει το κατάστημα στην πόλη Hangzhou, στις 24 Ιανουαρίου. Δεν δόθηκαν επίσημα στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες τοποθεσίες. Η εταιρία συνεχίζει να αναζητά μέσω αγγελιών προσωπικό για νέα καταστήματα σε πόλεις που δεν έχει παρουσία.

ired Tech News-apple-planning-5-new-chinese-retail-01

Η Angela Ahrendts, Senior Vice President of Retail and Online Stores στην Apple

Η Angela Ahrendts αναφέρει σχετικά:

“Η Apple China αύξησε τον αριθμό των εργαζομένων στο δίκτυό της κατά 75% από το 2012 με αποτέλεσμα σήμερα να εργάζονται πάνω από 3.700 άτομα στα καταστήματα λιανικής μας στην ευρύτερη περιοχή. Η επέκτασή μας στην Κίνα, με την τεράστια αγορά που διαθέτει, αποτελεί για εμάς δέσμευση”

ired Tech News-apple-planning-5-new-chinese-retail-02

Η εντυπωσιακή είσοδος του Apple Store στην Shanghai

Με το on line κατάστημα της Apple στην Κίνα να είναι πλέον αυτό με την μεγαλύτερη ανάπτυξη παγκοσμίως, σε συνδυασμό με την δυναμική της τοπικής αγοράς, η Apple δείχνει όχι μόνο να εστιάζει αλλά και να αναπτύσσεται μέσω νέων επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή. Κάτι που θα δούμε σε πλήρη ανάπτυξη μέσα στο 2015.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status