Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβουλές και κόλπα για iPhone - Φωτογραφίες

Συμβουλές και κόλπα για iPhone - Φωτογραφίες
ired.gr

Πολλά μπορούμε να κάνουμε με το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8, το οποίο εδώ και 4 μήνες, φιλοξενείται στις iOS συσκευές μας. Εμείς είμαστε εδώ για να ξεχωρίσουμε τα σημαντικά χαρακτηριστικά και να σας τα μεταδώσουμε, βελτιώνοντας τις γνώσεις σας. 

Δεν είναι αναγκαίο να αναβαθμίσετε στην τελευταία iOS συσκευή. Μπορείτε με την υπάρχουσα συσκευή σας, να κάνετε πράγματα που δεν φαντάζεστε. Η ενασχόλησή μας σήμερα, αφορά την προ εγκατεστημένη εφαρμογή Φωτογραφίες και τα σημαντικά χαρακτηριστικά της. Πάμε να δούμε μερικά:

ired iphone Tips photos-01

Tip 1 - Ευθυγράμμιση και Περικοπή

Ευθυγραμμίστε τις φωτογραφίες με βάση τον ορίζοντα ή κάντε περικοπή.
Αγγίξτε το πλήκτρο "Επεξεργασία"  για να εμφανιστούν τα εργαλεία. 

Tip - 2 Ρύθμιση φωτός και χρώματος

Για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση της φωτογραφία σας, χρησιμοποιήστε τα έξυπνα ρυθμιστικά και προσδώστε τον σωστό φωτισμό, για να τονίσετε τα χρώματα ή το γαλάζιο του ουρανού.

ired iphone Tips photos-02

Tip 3 -  Χαρτογραφήστε τις φωτογραφίες σας

Δείτε τις θέσεις λήψης των φωτογραφιών σας στο χάρτη, πατώντας στη τοποθεσία όταν βρίσκεστε σε κάποια από τις σελίδες, Συλλογές, Στιγμές ή Έτη. 


Tip 4 - Έξυπνη προτεινόμενη αναζήτηση

Αγγίξτε το εικονίδιο της αναζήτησης και στη συνέχεια κάνετε αναζήτηση με βάση την ημερομηνία, την ώρα της σύλληψης, την τοποθεσία ή το όνομα του Άλμπουμ. Ακόμη ένα άγγιγμα και θα εμφανιστούν οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κοντά στην τοποθεσία σας, οι αγαπημένες φωτογραφίες ή φωτογραφίες που έχουν ληφθεί την ίδια ημερομηνία, πέρυσι. 

Tip 5 - Έξυπνα άλμπουμ

Τα έξυπνα άλμπουμ, συλλέγουν αυτόματα φωτογραφίες όπως πανοράματα, λήψεις burst mode, κρυμμένες φωτογραφίες, καθώς και φωτογραφίες slo-mo, time-lapse και HD videos. To άλμπουμ πρόσφατες διαγραφές, αποθηκεύει διαγραμμένες φωτογραφίες για 30 ημέρες, στη περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επαναφέρετε κάποια από αυτές. 

Tip 6 - Απόκρυψη φωτογραφιών

Αγγίξτε παρατεταμένα μία φωτογραφία, ώστε να την αποκρύψετε από τη σελίδα Στιγμές, Συλλογές και Έτη. Μπορείτε να δείτε όλες τις κρυμμένες φωτογραφίες εάν επισκεφθείτε το άλμπουμ Κρυμμένα.  

από DINFUN

Δείτε ακόμη:

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status