Συμβουλές και κόλπα για iPhone - Μηνύματα

Συμβουλές και κόλπα για iPhone - Μηνύματα
ired.gr

To νέο αναβαθμισμένο λειτουργικό iOS 8, έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και 4 περίπου μήνες συνοδευόμενο από πολλά νέα χαρακτηριστικά και έξυπνα tips. Έχουμε "ξεσκονίσει" κυριολεκτικά το νέο λειτουργικό σύστημα, ξεχωρίζοντας έξυπνα κόλπα και λειτουργίες, προκείμενου να συμβάλουμε στη βελτίωση των γνώσεών σας, χωρίς την ανάγκη αναβάθμισης της συσκευής σας σε iPhone 6 ή iPhone 6 Plus. 

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση έχουμε να ασχοληθούμε με την προ εγκατεστημένη εφαρμογή Μηνύματα και 6 tips που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

ired iphone messages tips-01

Tip 1 - Σύντομη απάντηση στις γνωστοποιήσεις

Σύρετε προς τα κάτω μια κοινοποίηση ενός νέου μηνύματος, προκειμένου να απαντήσετε χωρίς να απομακρυνθείτε από την εφαρμογή που βρίσκεστε.

Tip 2 - Γρήγορη αποστολή φωτογραφίας ή video

Μπορείτε να μοιραστείτε ό,τι βλέπετε μπροστά σας, όπως ακριβώς το βλέπετε. Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο κάμερας και στη συνέχεια σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω για να στείλετε φωτογραφία ή προς τα δεξιά γιανα κάνετε λήψη video.

Tip 3 - Προσθέστε τη φωνή σας σε κάποιο μήνυμα

Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο του μικροφώνου, για να ηχογραφήσετε το μήνυμά σας. Στη συνέχεια σύρετε το δάχτυλό σας προς τα επάνω για να σταλεί. Εάν θέλετε να ακούσετε ένα εισερχόμενο ηχητικό μήνυμα, σηκώστε το iPhone στο ύψος του αυτιού ή πατήστε το πλήκτρο play.

ired iphone messages tips-02

Tip 4 - Διαχειριστείτε ένα group συνομιλίας

Ξεκινήστε μία συνομιλία σε group, δίνοντας της έναν τίτλο. Προσθέστε τις επαφές που επιθυμείτε ή αφαιρέστε τους ανεπιθύμητους και αποχωρήστε από τη συνομιλία όποτε θέλετε. Πατήστε στη λέξη "Στοιχεία" για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" και διαβάστε τα μηνύματά σας αργότερα.

Tip 5 - Μοιραστείτε την τοποθεσία σας

Μοιραστείτε τις συντεταγμένες της τοποθεσίας σας με άλλους χρήστες της επιλογής σας για μία ώρα, μέχρι το τέλος της ημέρας ή επ' αόριστο. Αγγίξτε τη λέξη "Στοιχεία" και στη συνέχεια πατήστε "Κοινή χρήση τοποθεσίας μου". Εάν και οι φίλοι σας επιλέξουν να μοιραστούν την τοποθεσία τους, θα εμφανιστούν όλοι πάνω στον χάρτη.

Tip 6 - Αγγίξτε για να δείτε τα συνημμένα σας

Αγγίξτε τη λέξη "Στοιχεία" για να δείτε όλα τα επισυναπτόμενα αρχεία της συνομιλίας. Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας ώστε να εμφανιστεί η επιλογή “Περισσότερα” για να αποθηκεύσετε ή να διαγράψετε μαζικά επισυναπτόμενα αρχεία.

από DINFUN

Δείτε ακόμη:

Δείτε περισσότερα: