iPhone App Review: Skroutz

iPhone App Review: Skroutz
ired.gr

Εισαγωγή

Όλοι γνωρίζουμε την ιστοσελίδα skroutz.gr. Εκεί μπορούμε να αναζητήσουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν και αρκετοί καταναλωτές την συμβουλεύονται πριν από κάθε αγορά τους. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στην επίσημη εφαρμογή της υπηρεσίας για iPhone για να δούμε αν αξίζει να εκτελούμε από το τηλέφωνό μας τις αναζητήσεις μας, για τις τιμές των ειδών που μας ενδιαφέρουν.

Η Εφαρμογή

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά λιτή και δεν θα “χαθείτε” ποτέ. Κατά το άνοιγμα βλέπουμε (στο κάτω μέρος της οθόνης) τρεις διαθέσιμες καρτέλες για να επιλέξουμε μεταξύ αναζήτησης, κατηγοριών και αγαπημένων. Αυτόματα η εφαρμογή ξεκινάει από το πρώτο tab, την αναζήτηση. 

Αναζήτηση

Πατάμε στην γραμμή αναζήτησης “Ψάξε στο skroutz” και αμέσως μετά πληκτρολογούμε την αναζήτησή μας.

ired iphone Skroutz-01-th

Εδώ να σημειώσουμε πως μπορούμε να αναζητήσουμε προϊόντα με βάση την περιγραφή τους, τον κωδικό τους ή την εμπορική ονομασία τους

Αμέσως μετά η εφαρμογή, μας εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησής μας ανά κατηγορία. Πλοηγούμαστε στην κατηγορία του προϊόντος που μας ενδιαφέρει και βλέπουμε μια λίστα με τα διάφορα μοντέλα του προϊόντος που αναζητήσαμε.

Η ταξινόμηση γίνεται με βάση την μικρότερη τιμή 

Επιλέγοντας το μοντέλο που ψάχνουμε, βλέπουμε τα καταστήματα που το διαθέτουν και την τιμή ανά κατάστημα, όπως επίσης και τις βαθμολογίες των καταναλωτών ανά μοντέλο, ανάλογα με το πόσο ευχαριστημένοι έμειναν με την αγορά του. 

Τα πέντε αστεράκια είναι η καλύτερη βαθμολογία

ired iphone Skroutz-01-th

Και σε αυτή την περίπτωση, η ταξινόμηση γίνεται με βάση το φθηνότερο κατάστημα

Επίσης, εκτός της βαθμολογίας και της τιμής, μπορούμε να δούμε την επωνυμία της επιχείρησης αλλά και την διαθεσιμότητα του είδους, πριν επιλέξουμε το κατάστημα που μας ενδιαφέρει. Όταν το επιλέξουμε, θα μεταφερθούμε στο περιβάλλον του καταστήματος προκειμένου να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν και αν τελικά μας θελήσουμε, να το αγοράσουμε.