Duet Display: Η εφαρμογή που μετατρέπει το iPad σε δεύτερη οθόνη

Duet Display: Η εφαρμογή που μετατρέπει το iPad σε δεύτερη οθόνη
ired.gr

H εφαρμογή Duet display σχεδιάστηκε να να προσφέρει μία extra χρήση των iOS συσκευών σας και συγκεκριμένα της οθόνης του iPad. Εάν δεν το χρησιμοποιείτε συστηματικά, αντί να βρίσκεται στο κομοδίνο σας, μόνο για περιήγηση πριν σας πάρει ο ύπνος, η εφαρμογή Duet θα το μετατρέψει σε μία δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή σας Mac, κάνοντας χρήση του καλωδίου φόρτισης.

ired apple Duet display app-01

Πρόκειται για μία δημιουργία του Rahul Dewan, πρώην μηχανικό της Apple, ο οποίος εργάστηκε για τρία περίπου χρόνια στα τμήματα iPad και iMac. 

O Rahul δήλωσε στο Business Insider: 

“Μία δεύτερη οθόνη μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα σας κατά 48%. Εάν έχετε ένα iPad, έχετε ήδη μία δεύτερη οθόνη”. 

Πέραν της δυνατότητας χρήσης μίας επιπλέον οθόνης (ιδιαίτερα χρήσιμη σε μουσικούς, σχεδιαστές φωτογράφους κλπ.), η εφαρμογή  Duet Display, εκμεταλλεύεται πλήρως την λειτουργία αφής του iPad, αξιοποιώντας την για τη μετακίνηση παραθύρων σύροντας τα  στη δεύτερη οθόνη. 

ired apple Duet display app-03

Παρότι υπάρχουν παρόμοιες διαθέσιμες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το Air Display, το οποίο μετατρέπει το iPad ως δεύτερη οθόνη, κάνει χρήση τη σύνδεση του Wi-Fi δικτύου με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη καθυστέρηση στην εμφάνιση. Η εφαρμογή Duet από την άλλη πλευρά, έχει μηδενική καθυστέρηση, προσφέροντας μία πραγματική ανάλυση Retina, οι οποία εκμεταλλεύεται πλήρως την ανάλυση HD του iPad.  

ired apple Duet display app-04

Η ρύθμιση της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη. Κατεβάζετε την εφαρμογή στο iPad και στον υπολογιστή σας Mac, κάνετε επανεκκίνηση στο υπολογιστή και είναι έτοιμη για χρήση. Λειτουργεί τόσο σε κατακόρυφη, όσο και σε οριζόντια θέση. 

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »