Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο Apple Store με κυλινδρική είσοδο ανεγείρεται στην Κίνα

Νέο Apple Store με κυλινδρική είσοδο ανεγείρεται στην Κίνα
ired.gr

Στα πλαίσια μία έντονης επέκτασης της λιανικής σε ολόκληρη την Κίνα, η Apple σημειώνει ιδιαίτερη πρόοδο εργασιών στο τελευταίο της καίριο σημείο λιανικής (Apple Store flagship), στη νοτιοδυτική πλευρά της μητρόπολης Chongqing, χωρίς να έχει απομακρύνει τις σκαλωσιές από την εντυπωσιακή κυλινδρική είσοδο του νέου καταστήματος. 

ired apple new apple store 01

Η είσοδος κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί και ύψος περί τα 10 μέτρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, ifoAppleStore, θα διατηρήσει την κυκλική σκάλα και το γυάλινο ασανσέρ για την πρόσβαση στο υπόγειο κατάστημα. 

Μία παρόμοια είσοδο, σχεδιασμένη από τον συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, δεσπόζει σε κατάστημα λιανικής της εταιρείας στην πόλη Pudong, στη Σαγκάη. 

Το νέο κατάστημα στην πλατεία Guotai της Chongqing, θα είναι το τέταρτο κατάστημα το οποίο βρίσκεται υπόγεια και είναι προσβάσιμο από ένα εντυπωσιακό σημείο, όπως στη Νέα Υόρκη, στη Σαγκάη και στην Κωνσταντινούπολη. 

ired apple new apple store 02

Από αυτά μόνο το κατάστημα της Κωνσταντινούπολης δεν διαθέτει λειτουργική είσοδο ισογείως. Η Apple έχει ήδη κερδίσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό του γυάλινου κυλίνδρου, γεγονός που υποδηλώνει πως η εταιρεία το θεωρεί “σήμα κατατεθέν της”. Ο Jobs ονοματίζεται ως ένας από τους εφευρέτες της κυλινδρικής εισόδου, στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 

Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος στην Chongqing, ακόμη παραμένει άγνωστη, αλλά ακολουθεί την πρόοδο εργασιών, του υπό κατασκευή εμπορικού  κέντρου MixC. Στα σχέδια της εταιρείας, είναι ο τριπλασιασμός των καταστημάτων λιανικής, σε μία σημαντική αγορά όπως της Κίνας, σύμφωνα με την "αρχηγό" των καταστημάτων λιανικής, Angela Ahrendts.

Πηγή

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status