Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραδιόφωνο Free - Ακούστε ραδιόφωνο στο iPhone σας

Ραδιόφωνο Free - Ακούστε ραδιόφωνο στο iPhone σας
ired.gr

Ένα από τα μειονεκτήματα του iPhone είναι η έλλειψη δέκτη ραδιοφώνου. Σαφώς και υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για την ακρόαση των αγαπημένων μας ραδιοφωνικών σταθμών αλλά σε αυτή την περίπτωση απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων αλλά και η διαθεσιμότητα του δικτύου για την πρόσβασή μας στο πρόγραμμά τους.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή “Ραδιόφωνο Free” η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store, έχει μεγάλη ποικιλία από σταθμούς και κυρίως επιτρέπει την εγγραφή ραδιοφωνικών προγραμμάτων και την ακρόασή τους όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου. Επίσης, η εφαρμογή παρέχει την πολύ χρήσιμη δυνατότητα της παρακολούθησης του όγκου των δεδομένων που καταναλώνει, για να μην ξεφύγετε ποτέ από το όριο των Mb/Gb που έχετε με βάση το συμβόλαιό / πρόγραμμά σας.

ired iphone Radiofono free-01-th

Η Εφαρμογή

Κατά το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής βλέπουμε την ενότητα “Κορυφαίοι Σταθμοί”.

ired iphone Radiofono free-3

Πηγαίνοντας στο menu της εφαρμογής βλέπουμε τις επιλογές μας, όπως τα αγαπημένα, οι σταθμοί ανά πόλη, ανά κατηγορία, ανά χώρα, την πρόσβαση στις ηχογραφήσεις μας και αρκετές ακόμα επιλογές.

ired iphone Radiofono free-3

ired iphone Radiofono free-4

Αν για παράδειγμα είστε λάτρης των 80’s, θα βρείτε σταθμούς ειδικά με αυτή την κατηγορία μουσικής. Προσοχή, να προτιμάτε σταθμούς με bitrate τουλάχιστον 128kbps.

ired iphone Radiofono free-5

Ας δούμε το περιβάλλον της εφαρμογής κατά την αναπαραγωγή δύο γνωστών σταθμών.

ired iphone Radiofono free-6

Οι επιλογές που έχετε ανά σταθμό είναι πολλές, όπως το να προσθέσετε ένα σταθμό στους αγαπημένους και να έχετε πρόσβαση απ’ευθείας από το κεντρικό μενού, η ενημέρωση για τον όγκο των δεδομένων που χρησιμοποιούνται ανά πάσα στιγμή (με ξεχωριστή ενημέρωση για το Wi-fi ή για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) αλλά και η επιλογή για την εγγραφή ενός προγράμματος. Για την πραγματοποίηση της εγγραφής απλά πατάμε το “Rec” κατά την ακρόαση ενός σταθμού. Μετά, η πρόσβαση στις εγγραφές μας γίνεται από το κεντρικό μενού: Menu > Ηχογραφήσεις

ired iphone Radiofono free-7

Επίλογος

Η εφαρμογή Ραδιόφωνο Free είναι δωρεάν, διαθέτει ένα λιτό και όμορφο περιβάλλον χρήστη, βοηθάει στο να διαχειριστούμε καλύτερα τον διαθέσιμο όγκο δεδομένων μας και παρέχει την δυνατότητα εγγραφής για off line ακρόαση. Σας συνιστούμε να την δοκιμάσετε.

Πατήστε εδώ

 

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status