5 καταπληκτικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μας ενθουσίασαν

5 καταπληκτικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μας ενθουσίασαν
ired.gr

Η ενσωματωμένη κάμερα  με κάθε νεότερο μοντέλο iPhone ανανεώνεται και το ίδιο και τα εργαλεία τα οποία βοηθούν στο να επεξεργαστείτε και να κάνετε μικροαλλαγές στις φωτογραφίες σας. Αναφερόμαστε στις εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών που μπορείτε να έχετε στη διάθεση σας μέσω του App Store. 

Σας δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσετε τη φωτεινότητα ή να προσθέσετε διάφορα εφέ όπως blur, ασπρόμαυρο εφέ και άλλα, αφήνοντας στην άκρη τον παραδοσιακό τρόπο επεξεργασίας μέσω της προ εγκατεστημένης εφαρμογής. 

Μια συσκευή iPhone σε συνδυασμό με μερικές εξαιρετικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών, σας επιτρέπει να διαμοιραστείτε άμεσα τις φωτογραφίες σας, μετά τη σύλληψή τους. Ποιες όμως εφαρμογές επεξεργασίας θεωρούμε πως είναι οι καλύτερες;

Adobe Lightroom

ired iphone best editing apps-01-th

Ξεκινώντας η πρώτη εφαρμογή που μας έρχεται στη σκέψη, καθώς τη γνωρίζουμε από την desktop έκδοσή της, είναι η Lightroom της Adobe. Η εμπειρία αυτή επεξεργασίας και τελειοποίησης των φωτογραφιών σας, μεταφέρθηκε αξιοπρεπέστατα στην παλάμη του χεριού σας, ειδικά εάν έχετε συνδρομή Creative cloud. 

To σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής, εάν είστε χρήστης και της desktop έκδοσης, είναι η δυνατότητα να συνεχίσετε την επεξεργασία μιας φωτογραφίας, στο σημείο που σταματήσατε, από και προς την desktop έκδοση. Προσαρμόστε, την έκθεση, την ισορροπία λευκού, τονίστε σκιές και τόνους, όπως ακριβώς θα κάνατε με την έκδοση για τον υπολογιστή σας. 

Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας, οι αλλαγές συγχρονίζονται παντού. Αναγνωρίζει RAW αρχεία εικόνας, απευθείας από τη DSLR σας, χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει από πολλές άλλες εφαρμογές επεξεργασίας. Απαραίτητη προϋπόθεση η συνδρομή στο Creative Cloud και φέρτε τη δύναμη του Lightroom στην παλάμη του χεριού σας.

Κατεβάστε τώρα

Adobe Photoshop Touch

ired iphone best editing apps-01-th

Η εφαρμογή Photoshop Touch φέρνει πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά επεξεργασίας της δημοφιλούς εφαρμογής Photoshop, στο iPhone σας. Προσθέστε layers, επίπεδα μικροαλλαγών, μειώστε το θόρυβο μόλις με μερικά taps ή χειρονομίες. Θα ανακαλύψετε πολλά εργαλεία επεξεργασίας διαθέσιμα, που συναντάτε στην εφαρμογή Photoshop του υπολογιστή σας τα οποία έχουν αναδημιουργηθεί για χρήση με αγγίγματα, συμπεριλαμβανομένων, της βελτίωσης ορίων, τα φίλτρα και πολλά άλλα. 

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Creative Cloud, μπορείτε να συνδεθείτε και να συγχρονίσετε όλες τις αλλαγές, σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτετε την εφαρμογή, Photoshop. Εάν θέλετε να κάνετε επεξεργασία με σοβαρά εργαλεία και σε φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους (έως και 12MB) η εφαρμογή Photoshop Touch είναι μονόδρομος. 

iPhone - 4,99 δολάρια: Λήψη Τώρα

Photoshop Touch για iPad - 9,99 δολάρια:Κατεβάστε τώρα

Snapseed

ired iphone best editing apps-04

Η εφαρμογή Snapseed είναι μια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ για την επεξεργασίας φωτογραφίας. Ο κύριος λόγος είναι, το πολύ απλό interface και η ευκολία χειρισμού που παρέχει στο χρήστη. Συγκεκριμένα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε μία φωτογραφία και να κάνετε μικροαλλαγές σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ως πρότυπο, συγκεκριμένες μικροαλλαγές που κάνατε σε προηγούμενες φωτογραφίες, για άμεση μαζική προσθήκη αλλαγών. Η εφαρμογή διαθέτει μία ενδιαφέρουσα συλλογή από φίλτρα, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στις δημιουργίες σας. 

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία μιας φωτογραφίας, μπορείτε να τη διαμοιραστείτε σε πολλές κοινωνικές υπηρεσίες ή να την αποθηκεύσετε απευθείας στην βιβλιοθήκη κάμερας του iPhone σας. 

Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση βασικών εργαλείων επεξεργασίας φωτογραφιών σε συνδυασμό με μία αξιόλογη ποικιλία φίλτρων, η εφαρμογή Snapseed, θα σας προσελκύσει σίγουρα κι εσάς. 

Δωρεάν:Κατεβάστε τώρα

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »