iPhone 6: Το ενδιαφέρον για την απόκτηση της συσκευής αυξάνεται

iPhone 6: Το ενδιαφέρον για την απόκτηση της συσκευής αυξάνεται
ired.gr

Τα νέα iPhones με μεγαλύτερη οθόνη είναι περισσότερο δημοφιλή σήμερα, καθώς ομαλοποιούνται τα αποθέματα στην αγορά, σε σύγκριση με την εποχή ανακοίνωσης τους, σύμφωνα με νέα έρευνα η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Σχεδόν οι μισοί από τους υποψήφιους αγοραστές ενός smartphone κατά τους επόμενους τρεις μήνες, γλυκό-κοιτούν το iPhone 6, σε αντίθεση με το 47% αυτών, τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας.

Η επενδυτική τράπεζα Piper Jaffray διεξήγαγε έρευνα σε 1004 καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχές του μήνα που διανύουμε και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στους επενδυτές σε μορφή σημειώματος από τον αναλυτή Gene Munster, αντίγραφο του οποίου εστάλη στην ιστοσελίδα Apple Insider.

iphone-6-demand-01

Παρόμοια έρευνα με στόχο το iPhone 5S και την πρόοδο ζήτησης για την περσινή χρονιά, το ποσοστό έντονου ενδιαφέροντος για αγορά, είχε φθίνουσα πορεία από το 50% στο 44 την αντίστοιχη περίοδο, (στατιστικά σημαντική).

"Το συμπέρασμά μας είναι πως οι πελάτες ενδιαφέρονται έντονα για την μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6",

σχολιάζει ο αναλυτής Μunster, αποκαλώντας τη "a testament to the strength of the current upgrade cycle." Απόδειξη μεγαλύτερης αντοχής στον φετινό κύκλο του προϊόντος.

Την ίδια στιγμή οι συναρμολογητές - συνεργάτες της Apple, έχουν καταφέρει να μειώσουν τη διαφορά μεταξύ αποθέματος και ζήτησης. Σε έρευνα που έγινε από τη επενδυτική εταιρεία, σε περίπου ογδόντα Apple Stores, μόνο δύο δεν είχαν άμεσα διαθέσιμη τη συσκευή iPhone 6.

Επιπλέον οι χρόνοι αποστολής των νέων iPhones είναι λιγότεροι από μία ημέρα, γεγονός που κάνει τον Munster να πιστεύει πως η Apple θα είναι σε θέση να καλύψει τη ζήτηση έως το τέλος Δεκεμβρίου.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: