Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MacBook Air 12 inch: Φήμες για την κυκλοφορία του, αρχές του 2015

MacBook Air 12 inch: Φήμες για την κυκλοφορία του, αρχές του 2015
ired.gr

Το Macbook Air των 12 ιντσών και το APPLE WATCH, αναμένεται να τεθούν σε μαζική παραγωγή αρχές του 2015, όπως αναφέρουν πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple για τα δύο προϊόντα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digitimes.

Τα νέα Macbook Air σύμφωνα πάντα με τις πηγές, θα διαθέτουν νέους επεξεργαστές Broadwell και μία καινούρια λεπτή σχεδίαση. Αναμένεται να διατεθούν σε περιορισμένες ποσότητες, τουλάχιστον στην αρχή, λόγω περιοσμένης παραγωγής εξαρτημάτων από την Quanta Computer.

Οι πληροφορίες για το 12 ιντσών Macbook Air που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα Digitimes, ευθυγραμμίζονται με τις προηγούμενες αναφορές, οι οποίες έκαναν λόγο για ανάπτυξη νέας εμφάνισης και ενσωμάτωσης νέου trackpad πλήκτρου, καθώς κι ένα νέο σύστημα ψύξης, χωρίς ανεμιστήρα, για τη φορητή συσκευή.

Η Intel ξεκίνησε τους νέους ultra low power Broadwell Core M επεξεργαστές τον Νοέμβριο που μας πέρασε, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα τροφοδοτούν τα νέα 12 ιντσών MacBook Air. Τα νέα notebooks εκτός από μία λεπτή σχεδίαση κι έναν νέο επεξεργαστή, ενδέχεται να διατεθούν σε αποχρώσεις Silver, Gold και Space Grey κατά την κυκλοφορία τους, μέσα στο 2015.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status