Τα καλύτερα παιχνίδια του 2014 για το iPhone

Τα καλύτερα παιχνίδια του 2014 για το iPhone
ired.gr

Ένας σύντομος οδηγός

Συνεχίζοντας με τα καλύτερα του 2014 και αφού παρουσιάσαμε τις καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς για το iPhone όπως ψηφίστηκαν από το κοινό, ερχόμαστε τώρα να δούμε ποιες ήταν οι προτιμήσεις του κόσμου στα παιχνίδια. Και, όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, το κοινό αποφασίζει γι’ αυτό… “μην πυροβολείτε τον αρθρογράφο”.

Παιχνίδι της χρονιάς… 

 ired-2014-best-iphone-games-01

Και το όνομα αυτού, Threes!

Από τους δημιουργούς του PuzzleJuice άλλο ένα παιχνίδι σπαζοκεφαλιάς, βελτιστοποιημένο για το iOS 8 και το ανθρώπινο μυαλό. Ένα παιχνίδι που σε βάζει να το εξερευνήσεις και να αυξήσεις τις νοητικές σου δυνατότητες μαζί του. Τι προσφέρει:

Ατέλειωτες προκλήσεις μέσα σε μία και μόνο μορφή του παιχνιδιού.

Ένα αξιαγάπητο σύνολο χαρακτήρων.

Μια πολύ όμορφη μουσική υπόκρουση.

Χωρίς επιπλέον αγορές εντός της εφαρμογής. Το Threes είναι πλήρες από τη στιγμή που το κατεβάζετε.

Σε προσφορά κατά 33% φτηνότερα λόγω του ότι ψηφίστηκε παιχνίδι της χρονιάς το Threes έχει κόστος 1,79 ευρώ και αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε αν σας αρέσουν τα puzzles. Επίσης είναι μια ενιαία εφαρμογή (universal) τόσο για iPhone όσο και για iPad.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του 2014 

Leo’s Fortune

ired-2014-best-iphone-games-02

Ένα παιχνίδι περιπέτεια-πλατφόρμας (πλάγια κύλιση) που θυμίζει τις παλιές εποχές των platformers. Κυνηγάμε ένα ληστή πονηρό και μυστηριώδη που έκλεψε το χρυσάφι μας. Πανέμορφα σχεδιασμένα στο χέρι γραφικά δίνουν ζωή στην ιστορία από επίπεδο σε επίπεδο.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ  σε πανέμορφα περιβάλλοντα

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ από παγίδες σπαζοκεφαλιές μέσα σε 24 επίπεδα του παιχνιδιού

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ τα χνάρια του χρυσού και αποκαλύψτε την αλήθεια.

Τελειώστε το παιχνίδι για να ξεκλειδώστε το πιο δύσκολο επίπεδό του (hardcore), προσπαθήστε να τελειώσετε το παιχνίδι χωρίς να πεθάνετε και ξεκλειδώστε ένα ιδιαίτερο βραβείο. Υποστηρίζει και Game Controllers!

Monument Valley

ired-2014-best-iphone-games-03

Σ’ αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε απίθανους αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς ώστε να οδηγήσετε μια σιωπηλή πριγκίπισσα μέσα από έναν εκπληκτικά όμορφο κόσμο. Το Monument Valley είναι ένα σουρεαλιστικό παιχνίδι εξερεύνησης μέσα από “αδύνατους” αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς και γεωμετρικά σχήματα (“δεν υπάρχει” που λέμε). Καθοδηγείστε τη σιωπηλή πριγκίπισσα μέσα από μυστηριώδη κτίρια ανακαλύπτοντας  κρυμμένα μονοπάτια, αποφεύγοντας οπτικές ψευδαισθήσεις και ξεγελώντας τους μυστηριώδης Κορακάνθρωπους.

Hitman GO 

ired-2014-best-iphone-games-04

Όλοι οι λάτρεις του φαλακρού πράκτορα μαζευτείτε και πάρτε την καθημερινή δόση σας του Πράκτορα 47 με αυτό το όμορφο στρατηγικό παιχνίδι.

Το Hitman GO είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής turn based με υπέροχα σχεδιασμένα κομμάτια στο στυλ του διοράματος.Θα πρέπει να πλοηγηθείτε στρατηγικά μέσα από τα τετράγωνα ενός πλέγματος με σκοπό να αποφύγετε τους εχθρούς σας και να επιτύχετε το στόχο σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε την κάθε σας κίνηση και όλα τα εργαλεία του Hitman είναι στη διάθεσή σας: μεταμφιέσεις, όπλα κλπ.

Ruzzle Adventure

ired-2014-best-iphone-games-05

Πάρτε μέρος σε μια περιπέτεια με μαγικούς κόσμους, εκατοντάδες επίπεδα γεμάτα με σπαζοκεφαλιές με όλη τη σημασία τις λέξης. Μπορείτε να ξεφύγετε από τα νερά της πλημμύρας, να ξεκλειδώσετε τα κλειδωμένα γράμματα ή να ξεγελάσετε τους Razzlers;

Εύκολο να παίξεις αλλά δύσκολο να το δαμάσεις

Εκατοντάδες επίπεδα με σπαζοκεφαλιές

Βοήθεια για τα δύσκολα επίπεδα

Πίνακας κορυφαίων παικτών

Κάθε επίπεδο που αντιμετωπίζετε είναι μοναδικό με την ιστορία του και τους χαρακτήρες του. Εξερευνήστε μαγικούς κόσμους καθώς προχωράτε μέσα στα δάση του Ruzzle Adventure.

World of Warriors 

ired-2014-best-iphone-games-06

Το World of Warriors είναι ένα επικό παιχνίδι μάχης, στρατηγικής και περιπέτειας. Ταξιδέψτε μέσα στις ερημιές και μαζέψτε ένα πλήθος από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της ιστορίας, από Ρωμαίους και Βίκινγκς μέχρι Ιππότες και Σαμουράι. Πολεμήστε τον πανίσχυρο στρατό των νεκροκεφαλών και νικήστε τον κακό βασιλιά Boneshaker και τους ακολούθους του.

Πολεμήστε, εκπαιδεύστε και εξελίξτε το στρατό σας στο World of Warriors.

XCOM Enemy Within 

ired-2014-best-iphone-games-07

Η συνέχεια του επίσης επιτυχημένου XCOM Enemy Uknown, έρχεται σαν ξεχωριστή έκδοση στο iPhone (στα Mac και PC ήταν αναβάθμιση με αγορά εντός του αρχικού παιχνιδιού). 

Έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως και στον προκάτοχό του (παιχνίδι στρατηγικής με γύρους - turn based) τα ίδια εξαιρετικά γραφικά στρατιώτες με αναβαθμισμένες ικανότητες και όπλα (γενετικές τροποποιήσεις - στρατιώτες Mech-Robot) καινούριους χάρτες και αποστολές και νέο σενάριο. Όλα αυτά αποτελούν ένα εντελώς νέο παιχνίδι που οι λάτρεις του είδους θα απολαύσουν.

Rules! 

ired-2014-best-iphone-games-08

Το Rules είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι σπαζοκεφαλιάς που είναι γρήγορο, προκλητικό και ευχάριστο.

Επιλέξτε το επίπεδό δυσκολίας και ξεκινήστε. Αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα στυλίστικο παιχνίδι σπαζοκεφαλιάς που είναι άκρως εθιστικό. Με διαδραστικό περιβάλλον πολλαπλής αφής, χρωμάτων και ένα σύνολο ετερόκλητων χαρακτήρων το Rules σας ρίχνει σε ένα λαβύρινθο βάθους εκατό επιπέδων ομορφιάς και τάξης.

Smash Hit

ired-2014-best-iphone-games-09

Κάνετε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι σε μια εξόκοσμη διάσταση, κινηθείτε σε αρμονία με τη μουσική  και τον ήχο και συντρίψτε τα πάντα στο πέρασμά σας! Η εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι απαιτεί συγκέντρωση, εστίαση και καλό χρονισμό όχι μόνο για να φτάσετε όσο πιο μακρυά μπορείτε, αλλά και για να σπάσετε όσο πιο πολλά μπορείτε από τα γυάλινα αντικείμενα που βρίσκονται στο δρόμο σας. 

Σπάστε ό,τι βρίσκεται στο διάβα σας

Συγχρονιστείτε με τη μουσική για να επιτύχετε

Πάνω από 50 διαφορετικά επίπεδα-δωμάτια, με 11 διαφορετικά γραφικά στυλ και ρεαλιστικούς μηχανισμούς συντριβής γυαλιού σε κάθε επίπεδο.

Spider-man Unlimited

ired-2014-best-iphone-games-10

Στροβιλιστείτε μέσα σ’ ένα σύμπαν γεμάτο δράση που μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν μέσα από τα κόμικς της Μάρβελ. Ενωθείτε με όλους τους ήρωες του κόσμου του  Spider-man και αντιμετωπείστε τη μέγιστη απειλή. Στρατολογείστε ένα κόσμο από Spidermen και Spiderwomen για να αντιμετωπίσετε τους Sinister Six που έχουν ανοίξει μια πόρτα ανάμεσα στις διαστάσεις για να φέρουν στη Ν. Υόρκη αμέτρητα αντίγραφα του εαυτού τους. Οι Sinister Six περνούν από διάσταση σε διάσταση καταστρέφοντάς τες μία-μία. Τώρα ήλθε η σειρά σας να πολεμήσετε.

Trials Frontier 

ired-2014-best-iphone-games-11

Εξερευνήστε έναν απέραντο κόσμο πάνω στη μηχανή σας. Συναγωνιστήτε τους φίλους σας. Δαμάστε πίστες που ελέγχονται από φυσικούς νόμους για να νικήσετε τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου. Τρέξτε με τη μηχανή σας μέσα σε έναν κόσμο περιπέτειας γεμάτο από τρελούς χαρακτήρες και απίθανα εθιστικές πίστες.

Rival Nights 

ired-2014-best-iphone-games-12

Νιώστε την αδρεναλίνη να σας κατακλύζει μέσα από αυτό το παιχνίδι μεσαιωνικών κονταρομαχιών. Συντρίψτε τους αντιπάλους σας κερδίστε τη δόξα στο πιο έξυπνο, γεμάτο δράση, πανέμορφο στην όψη παιχνίδι ιπποτικής μάχης στις συσκευές αφής.

Πολεμήστε σαν ιππότης σε έναν κόσμο δράσης που σπάει κόκκαλα, εξοπλιστείτε για τη νίκη και πετάξτε το γάντι στους αντιπάλους σας. Θα φτάσετε στη νίκη ή θα πέσετε ηρωικά;

Asphalt Overdrive 

ired-2014-best-iphone-games-13

Πατείστε τέρμα τα γκάζια σ’ αυτή τη σύντομη έκδοση της πολυ-βραβευμένης σειράς Asphalt. Ανακαλύψτε όλη τη σειρά χάρη σ’ αυτή την έκδοση, μια σειρά γεμάτη δράση. Ξεφύγετε από την αστυνομία σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τοποθετημένο στην Καλιφόρνια του ’80. Ξεκλειδώστε και οδηγήστε 30 πραγματικά υπερ-αυτοκίνητα όπως τη Λαμποργκίνι Κούνταχ και τη Φεράρι Τεσταρόσα. Αναβαθμίστε και βελτιώστε τα αυτοκίνητά σας και κυριαρχείστε στους δρόμους των πόλεων. Αντιμετωπίστε 7 διαφορετικές αποστολές και διασκεδάστε χωρίς τέλος.

Race Team Manager

ired-2014-best-iphone-games-14

Στο Race Team Manager ζείτε τη ζωή ενός νέου αρχηγού αγωνιστικής ομάδας σε διάφορες κατηγορίες αγώνων. Ανεβείτε την κλίμακα της επιτυχίας μέσα από αγώνες που ανήκουν από την ερασιτεχνική μέχρι την επαγγελματική κατηγορία και γίνετε πρωταθλητής.

Ημέρα αγώνων. Εδώ έχουμε τα καλύτερα τμήματα ενός παιχνιδιού αγώνων κούρσας .

Διαχείρηση. Εδώ έχουμε όλα όσα αφορούν τη διαχείριση της ομάδας όπως το πότε να αναβαθμίσουμε ένα αυτοκίνητο, ποιον οδηγό να επιλέξουμε, ποιους μηχανικούς κλπ.

Εμπειρία. Το παιχνίδι είναι γρήγορο και άμεσο κι έχει όλα όσα χρειάζονται για να μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά είτε για 2 λεπτά, είτε για 2 ώρες. 

από Elichord

Δείτε περισσότερα: