Συνταγές App για iPhone & iPad

Συνταγές App για iPhone & iPad
ired.gr

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χαρούμε τα iDevices μας. Παιχνίδια, surfing, YouTube, chatting κλπ. Τι γίνεται όμως με κάποιες πιο χρηστικές εφαρμογές που μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας; Αφήστε χώρο στην κουζίνα λοιπόν για να “παρκάρει” το iPad (ή το iPhone σας) και πάμε να δούμε μαζί την εφαρμογή Συνταγές.

Η εφαρμογή αποτελεί στην ουσία την “μεταφορά” της ιστοσελίδας sintagespareas.gr.

Το χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι τα μέλη της και το πόσο καλοπροαίρετα σχολιάζουν και βελτιώνουν τις συνταγές αντιπροτείνοντας παραλλαγές που τα ίδια έχουν δοκιμάσει.

ired-sintages-03

Το περιβάλλον της εφαρμογής αποτελείται από πολλές φωτογραφίες και η πλοήγηση σε αυτή είναι πραγματικά εύκολη και ευχάριστη.

Στο κεντρικό μενού της συναντάμε την “συνταγή της ημέρας”, τις “κατηγορίες”, τις “top συνταγές”, τις “νέες” και τις “αγαπημένες”.

Επιλέγοντας μία συνταγή, μεταφερόμαστε σε ένα φιλικό περιβάλλον με τέσσερις καρτέλες: “Συνταγή”, “Συστατικά”, “Σχόλια” και “Φώτο”.

ired-sintages-01-th

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Επίσης, μπορούμε χρησιμοποιώντας το φίλτρο αναζήτησης να βρούμε συνταγές χωρίς να ψάχνουμε στην μεγάλη λίστα που είναι διαθέσιμη. Εμείς φυσικά αναζητήσαμε και Χριστουγεννιάτικες συνταγές και η αλήθεια είναι πως βρήκαμε αρκετές.

ired-sintages-02

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Η ποικιλία των διαθέσιμων συνταγών είναι μεγάλη, τα σχόλια των μελών και οι φωτογραφίες που “ανεβάζουν” θα σας βοηθήσουν αρκετά και η εφαρμογή “φιλοδοξεί” να κάνει το iPad σας τον συν πρωταγωνιστή (μαζί με εσάς και τις ίδιες τις συνταγές) της κουζίνα σας. 

Η εφαρμογή Συνταγές διατίθεται δωρεάν στο App Store και μπορείτε να την κατεβάσετε για το iPhone, το iPad ή το iPod Touch.

Αν χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση του App Store για να την βρείτε, χρησιμοποιήστε καλύτερα τον όρο “Sintages”.

Δείτε τις καλύτερες εφαρμογές του 2014:

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhone

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: