iOS 8: Καιρός Yahoo review για iPhone και iPad

iOS 8: Καιρός Yahoo review για iPhone και iPad
ired.gr

Η εφαρμογή Καιρός Yahoo! επιλέχτηκε από τους χρήστες ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές του 2014 και θελήσαμε να την δοκιμάσουμε!

Θα την βρείτε στο App Store ως “Καιρός Yahoo!”

Όταν θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην συσκευή σας, θα μετονομαστεί σε “Καιρός!”.

Ανασκόπηση Καιρός Yahoo!

Το τεράστιο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η λιτή σχεδίασή της που σε συνδυασμό με επιλεγμένες φωτογραφίες από το flickr, δημιουργείται ένα πολύ όμορφο οπτικό αποτέλεσμα που δεν θα σταματήσετε να το κοιτάτε, ειδικά στο iPad ή στο iPhone Plus σας.

yahoo-weather-ired-01

Η εφαρμογή (εφόσον εγκρίνετε την πρόσβασή της στις υπηρεσίες τοποθεσίας) αυτόματα θα εμφανίσει τον καιρό για την πόλη την οποία βρίσκεστε. Ασφαλώς, μπορείτε να προσθέσετε όποια πόλη εσείς επιθυμείτε και με ένα απλό swipe να περιηγείστε σε αυτές. 

Με μεγάλους αριθμούς μας εμφανίζεται η θερμοκρασία κατά την συγκεκριμένη στιγμή και στα δεξιά βλέπουμε την πρόβλεψη (καιρός και θερμοκρασία) για τις επόμενες ώρες (απόγευμα, βράδυ, νύκτα, αύριο), ανάλογα την χρονική στιγμή που θα ανοίξουμε την εφαρμογή.

Μετακινώντας το δάκτυλό μας προς τα πάνω (swipe up), μας παρουσιάζονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό όπως διάγραμμα θερμοκρασίας ανά τρίωρο κλπ.

yahoo-weather-ired-02

Μπορούμε να κάνουμε swipe up πιο πολύ το δάκτυλό μας για να εμφανιστούν πιο πολλές λεπτομέρειες, όπως η πρόβλεψη για τις επόμενες δέκα ημέρες, η “αίσθηση ως” (feels like), το ποσοστό της υγρασίας, η πιθανότητα βροχής, ο άνεμος, το βαρόμετρο και πολλά άλλα.

yahoo-weather-ired-05

Widget

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής δεν σταματάνε εδώ. Με πρόσφατο update, η εφαρμογή απέκτησε widget και κάθε φορά (εάν εμείς το επιθυμούμε) που ανοίγουμε το Κέντρο Γνωστοποιήσεων, ενημερωνόμαστε άμεσα και χωρίς να ανοίξουμε την εφαρμογή για την πρόγνωση και τα δεδομένα του καιρού στην περιοχή μας.

Συμπέρασμα

Δικαίως η εφαρμογή Καιρός Yahoo! βρίσκεται μέσα στις δημοφιλέστερες του 2014. Απλή, όμορφη, έγκυρη και ανανεωμένη με widget για το iOS 8, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τα iDevices μας!

Δείτε ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για το 2014:

Οι καλύτερες εφαρμογές για iOS 8

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: