Apple Watch: Μαζική παραγωγή στις αρχές του 2015

Apple Watch: Μαζική παραγωγή στις αρχές του 2015
ired.gr

Ιστορικό

Πρόσφατες αναφορές σχετικά με την διαδικασία παραγωγής του πολυαναμενόμενου Apple Watch της Apple μιλούσαν για προβλήματα στην γραμμή παραγωγής αλλά και στην απόδοση κάποιων επί μέρους εξαρτημάτων, τοποθετώντας την έναρξη της μαζικής κατασκευής του προς τα τέλη του Φεβρουαρίου του 2015.

ired-apple-watch-01

Τελευταίες αναφορές

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Quanta Computer, προμηθευτής της Apple για αρκετά από τα εξαρτήματα του Apple Watch, έλυσε τα προβλήματα που είχαν προκύψει και τα επί μέρους εξαρτήματα αποδίδουν σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα που έχει θέσει η Apple. Αναφέρεται επίσης πως αυτό προήλθε από τον πενταπλασιασμό του προσωπικού της Quanta που από τους 2.000 εργαζομένους πάνω στο συγκεκριμένο project, πρόσφατα έφτασαν τους 10.000. Επίσης, ο αριθμός των εργαζομένων αναμένεται να αγγίξει τους 20.000 όταν θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή.

Πότε να το περιμένουμε; - Τιμή;

Με τα τελευταία δεδομένα και την έναρξη της μαζικής παραγωγής στα τέλη του Ιανουαρίου του 2015 πλέον θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η κυκλοφορία του Apple Watch θα γίνει έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του ’15 και η Apple θα μπορέσει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που η ίδια έθεσε.

Η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τα 350€ - 400€ (349$ συν φόροι) και πιθανώς να φτάνει στα ακριβότερα μοντέλα (Apple Watch Edition) και τα 5.000€.

Διαβάστε περισσότερα: Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πατήστε εδώ

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: