Η Apple διέθεσε την έκδοση 8.0.2 Safari για το λειτουργικό OS X Yosemite

Η Apple διέθεσε την έκδοση 8.0.2 Safari για το λειτουργικό OS X Yosemite
ired.gr

Η Apple διέθεσε την έκδοση 8.0.2 Safari για το λειτουργικό OS X Yosemite

Η Apple διέθεσε την Πέμπτη μία mini θα λέγαμε ενημέρωση, για το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο Safari, του λειτουργικού OS X, η οποία διορθώνει θέματα συγχρονισμού του ιστορικού περιήγησης των συσκευών, καθώς και την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης στο iCloud Keychain.

ired-safari-01

Το Safari 8.0.2 για OS X Yosemite, είναι τώρα διαθέσιμο για να το κατεβάσετε μέσω του Mac App Store. Σύμφωνα με την Apple ή ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις στη χρηστικότητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Συγκεκριμένα η περιγραφή της αναβάθμισης αναφέρει:

  • Διορθώνει ένα θέμα, το οποίο αποτρέπει το συγχρονισμό ιστορικού περιήγησης μεταξύ συσκευών, εάν δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία iCloud Drive.
  • Διορθώνει θέμα το οποίο απέτρεπε την δυνατότητα autofilled μετά την προσθήκη δύο συσκευών, στο iCloud Keychain.
  • Βελτιώνει την απόδοση των γραφικών WebGL, για retina οθόνες.
  • Επιτρέπει την εισαγωγή ονόματος χρήστη και κωδικό πρόσβασης από τον περιηγητή Firefox.
  • Αντιμετωπίστηκε ένα σπάνιο ζήτημα κατά το οποίο ορισμένοι χρήστες δεν ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στο Safari, μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης 8.0.1.

H ενημέρωση 8.0.1 είχε κυκλοφορήσει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά σιωπηλά αποσύρθηκε. Η περιγραφή εκείνης της ενημέρωσης, αφορούσε πάλι ζητήματα iCloud.

Επιπλέον την Πέμπτη που μας πέρασε διατέθηκαν εκδόσεις του Safari, για χρήστες OS X 10.9 Mavericks και Safari 6.2.2 για χρήστες OS X Mountain Lion. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθουμε.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: